April 8, 2011

terharu + bedekah + geli hati

hoyy ni aku nak cerite sket kat korang !
siang tadi aku tunggu member aku kat kawasan skolah . tetibe aku nampak budak sekolah baru nak pegi skola
ttin tinn member aku (kechik) sampai sambil bunyi kan hon . pastu aku tye kechik 
aku : kau nmpak budak skola tu?
kechik : nampak2 . asal ?
aku : kau tak pakai baju skola lak ?
kechik : aku skola pakai t-shirt jee . 
kau asal tak pakai baju skola?
aku : aku ABC la . hhaha
kechik :same la kite
hahahahahahahahaa
kechik : jum belah cepat nanti cekgu panggel kite mask kelas !
aku : baik bos . 
tergelak aku bile tengok budak2 ni nak masuk skola . dalam hati aku ckp blaja la rajen2 ye , jgn hampe kan makbapak kau . haha ( perangai aku mcm syaitonn ) . 
bye2 sekolah !!
rindu kau . 

imbas kejap la serba serbi tentang skola aku . kite kongsi pengalaman nak ?
hehe

bab2 yg aku suke tntang skola
maksod aku asrama . hehe . tiap2 minggu kumpul kan budak2 junior buad mahkanah sndiri 
 menangis la korang sebelom korang dinangis kan . huahuahua
kepale yg suke buat sume ni ialah faris(boy)
nak tau sape boy? ni lah die . otai beb die nie..anjing blakang skola pun takot engok die . hehe
ape2 problem dak2 ni buad hal kumpol la kat bilek die . 
aku pun malas sebenarnye nak masok campor kalau ade hal
tp die asek panggel aku n afiq(sebilik dgn aku)
suruh tolong die settle kan masalah dak2 ni
skali skale je aku datang bilek die
hah ! aku pukul kau kang , ckp sape yg kacau pompan smlm ? 
junior : saye tak tau bang ! sumpah !
(terbaik dari ladang)
aku ingat lagi die ni ckp skema time soal dak2 ni
hahaha............. fullstop !
tumiran nama nya diberi oleh org tue nye . kelas aku kat atas ni jee . dak2 ni tade kije , time die lalu jee menganjeng die dari atas ! mmg kiteorang suke . lg satu , mmg perangai die tak cantik ! suke bg tau disiplin kalau dak2 ni buad hal . huh ! mmg ptot kne rijek .

tengah2 lepak2 kt kakilima tetibe """""""
kamu ! kenape bersidai kat luar? masuk kelas ! bersidai je korang ni ! spm dah nak dekad , jangan tau nak maen jee .
cekgu sound dari bawah . hehe
mende2 ni sume tiap2 hari kne . mcm jadual kelas . sebab tu la smpai sekarang aku masih egt lg . *chehh baru berape bulan tinggal kan skola da mcm 10 taun kau bebual ea . hehe

dah sampai sine je la aku kongsikan . penad aku men-type nie . laen kali kalau aku ade cite nak dicerite kan . aku post lg okeh ? 
byebye !

3 comments:

aurangzeb said...

hahaa. pling aq ske mse kmp0l2 ur.. tg0k juni0r kne best beb. .cm mse zmn aq juni0r2 dlu,, huu ..rindu ar korg sume.. !! ble laa leyy jmpe ag seni0r2 aq dlu eak?? h0pe sume epy alwyS,,~|sihat sllu|

takiya genji said...

time kne dgn senior mmg junior benci an. tp bile da tade . tu sume jd kenangan . haha .insyallah kalo tade aral melintang .

saya makcik said...

haha gilaa lah korang. semart!

Post a Comment